l Пости користувачів Facebook'а за замовчуванням будуть показуватися тільки їх друзям - Довідник блогера

Пости користувачів Facebook'а за замовчуванням будуть показуватися тільки їх друзям

Найбільша у світі соціальна мережа Facebook офіційно оголосила про зміну політики конфіденційності. 

Починаючи з кінця травня 2014 року, абсолютно всі публікації користувачів почнуть за замовчуванням показуватися тільки для акаунтів зі списку їхніх друзів.

Налаштування приватності за замовчуванням при публікації поста в десктоп- версії соціальної мережі будуть виглядати так:



У мобільній версії ці ж налаштування будуть реалізовані наступним чином:



«Ми часто отримуємо повідомлення від користувачів, стурбованих тим, що вони помилково оприлюднили пост для широкої аудиторії, в той час, як він призначався для вузького кола їхніх друзів. У найближчі кілька тижнів ми починаємо запуск нових налаштувань приватності, які дозволять користувачеві здійснювати публікацію в кілька кроків і бути повністю впевненим у тому, що його пост показується правильної аудиторії.

Ми поділяємо ваші почуття, коли ви помилково поділилися новиною з усіма, а насправді хотіли, щоб про це дізналися тільки ваші близькі друзі», - повідомляють представники Facebook.
Пости користувачів Facebook'а за замовчуванням будуть показуватися тільки їх друзям Пости користувачів Facebook'а за замовчуванням будуть показуватися тільки їх друзям Reviewed by Vasyl Markovych on травня 23, 2014 Rating: 5
На платформі Blogger.